Priprema za sezonu 2022. – specijalizirane edukacije engleskog jezika za turističke djelatnike

 

VRSTA TEČAJA: grupni online tečaj

BROJ POLAZNIKA: 6-12

TRAJANJE SATA: 45′

BROJ SATI: 16 (4 dana x 4 sata)

TERMINI: prema dogovoru

CIJENA: 1000 kn  po polazniku

CILJNA SKUPINA: stalni zaposlenici i sezonski radnici.

FORMAT EDUKACIJE: četverodnevni intenzivni seminar za manje i srednje skupine koje se održava online kao dio pripreme za sezonu.

 

Tečaj oprema Vaše zaposlenike s frazama i gotovim/kompletnim dijalozima koji se odmah mogu koristiti u stvarnim situacijama.

Kroz 16-satni online tečaj (4 dana po 4 školska sata) prolazimo kroz small talk pri dolasku gosta, registriranje gosta na recepciji ili telefonske rezervacije te uobičajenu komunikaciju s gostima za vrijeme njihovog boravka (žalbe, preporuke restorana i mjesta za obilazak, davanje uputa i slično).

Prilagođavamo tečaj vašim potrebama kada god je to potrebno (informacije o kraju, lokalni specijaliteti i sl.).

**Pretpostavka za uspješno provođenje tečaja je osnovno poznavanje vokabulara engleskog jezika.

DODANA VRIJEDNOST NAŠE EDUKACIJE

Dodanu vrijednost naše edukacije za Vašu kompaniju može se objasniti sukladno balance scorecard metodologiji. Prve tri razine imaju sljedeće pozitivne efekte:

(1)ZAPOSLENICI – specijalizirane edukacije povećava zadovoljstvo djelatnika što smanjuje „turn-over“ zaposlenika i smanjuje zahtjeve za povećanjem plaća

(2)INTERNI PROCESI – standardizacija komunikacije i ophođenja sa gostima smanjuje operativne rizike i povećava efikasnost

(3)GOSTI – kvalitetnija komunikacija sa gostima povećava zadovoljstvo gostiju, što rezultira većim povratkom gostiju i boljim ocjenama (npr. booking.com)

Zajedno pozitivno utječu na četvrtu razinu – FINANCIJSKI REZULTAT – kroz smanjenje rashoda, smanjenje rizika i povećanje prihoda.

KONTAKTIRAJTE NAS:

    Related posts