KAKO IZGLEDAJU NAŠI SATOVI?

Svi naši online satovi održavaju se 1 na 1 preko platformi kao što su Skype ili Zoom. Tempo rada određujete vi u suradnji sa svojom profesoricom što znači da možete imati onliko sati engleskog jezika  u tjednu koliko vi to želite (ukoliko je nastavnica dostupna u željenom terminu) 

KAKO DOGOVORITI SVOJ PRVI SAT?

Ukoliko želite isprobati da li je online učenje jezika za vas, javite nam se putem kontakt obrasca i ugovorite termin za svoj prvi sat! Popunite sve potrebne podatke i navedite koji termini bi vam odgovarali za inicijalni dogovor. Javit ćemo vam se povratno u roku jednog dana!

VRSTE PODUKE KOJE NUDIMO:

 

OPĆI ENGLESKI započnite učiti ili obnovite te nadogradite svoje znanje engleskog jezika iz udobnosti vlastitog doma ili ureda. Besplatnim testiranjem na prvom satu profesorica će procijeniti vašu razinu znanja te osmisliti program samo za vas.

POČETNI POSLOVNInaučite osnove komunikacije na engleskom jeziku u poslovnom kontekstu. 

PREZENTACIJSKE VJEŠTINE  naučite kako pravilno strukturirati kratke ili duže govore te prezentacije na engleskom jeziku 

PRIPREME ZA ESOL ISPITE– Cambridge English Qualifications ispite  priznaju brojne škole, sveučilišta i poslodavci iz privatnog i javnog sektora u svim zemljama engleskoga govornog područja.  Pripremite se za FCE, CAE ili CPE ispit!

PRIPREMA ZA IELTS ISPIT– International English Language Testing System  najpopularniji je test za engleski jezik u svijetu. Pripremite se za ovaj ispit online!

USAVRŠAVANJE VJEŠTINE PISMENE KOMUNIKACIJE– naučite pravilnu strukturu rečenice, paragrafa i eseja te steknite samopouzdanje u pismenoj komunikaciji.

HRVATSKI ZA STRANCE (CROATIAN FOR FOREIGNERS) –  počnite učiti hrvatski jezik iz udobnosti vlastitog doma ili ureda. NOVO***

GRUPNI TEČAJ ENGLESKOG JEZIKA ZA POČETNIKE (ONLINE)– tečaj u trajanju od 15 tjedana (60 sati), grupe broje 4 polaznika. Pročitajte više… 

GRAMATIČKI TRENING ZA SREDNJOŠKOLCE I STUDENTE–  osigurajte svom srednjoškolcu ili studentu kvalitetnu poduku u udobnosti vlastitog doma.

ONLINE INSTRUKCIJE ZA ŠKOLARCE za djecu starosti od 10 do 18 godina.  

 

Tečajevi za tvrtke ili druge oblike pravnih osoba:

1. Pošaljite nam upit na info@kreda.com.hr i poslat ćemo vam našu ponudu!

2. Nastavnica dolazi u vašu tvrtku održavati nastavu za vaše zaposlenike!

 

Svi naši online tečajevi usklađeni su sa Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike (European Common Framework for Languages).

 

Važno!

Ako nas kontaktirate, u sljedećih nekoliko dana provjerite mapu ‘promocije’ (ili mapu ‘spam’) za slučaj da vaš poslužitelj naš mail preusmjeri tamo.  

 

Dogovorite svoj prvi sat: